Hlásenie o vyúčtovaní dane z príjmov fyzických osôb - Piršelová, Dagmar
Povinnosť zamestnávateľov predložiť na daňový úrad Hlásenie o vyúčtovaní dane z príjmov fyzických osôb zo závislej činnosti a funkčných požitkov za rok 2000. Upozornenie k jednotlivým častiam a riadkom tlačiva Hlásenia o vyúčtovaní dane z príjmov.