Účtovanie výdavkov fyzickej osoby v Českej republike - Ninčáková, Božena
Podnikanie fyzických osôb, občanov SR na území ČR. Ilustračný príklad zúčtovania niektorých výdavkov, ktoré sa najčastejšie vyskytujú pri podnikaní v ČR. Závierkové operácie v jednoduchom účtovníctve.