Koordinácia makroekonomickej mzdovej politiky v jednotlivých krajinách EÚ a v Nórsku - Barošová, Margita
Mzdová koordinácia v EÚ a v Nórsku. Úrovne mzdových vyjednávaní v Európskej únii a v Nórsku. Formy mzdovej koordinácie na centrálnej úrovni. Usmerňovanie makroekonomickej mzdovej politiky na centrálnej úrovni s využitím mechanizmov sociálneho dialógu. Národné resp. medziodvetvové zmluvy stanovujúce určité usmernenia alebo makroekonomické kritériá pre oblasť mzdovej politiky.