Daň z príjmov s 550 praktickými príkladmi - Černá, Anna
Znenie zákona NR SR č. 366/1999 Z.z. o daniach z príjmov s 550 praktickými príkladmi. Znenie zákona o daniach z príjmov je v znení, ktoré platí pre rok 2000 a podľa ktorého sa budú vypĺňať daňové priznania.