Daň z pridanej hodnoty s praktickými príkladmi - Sýkorová, Jaroslava
Znenie zákona č. 289/19995 Z.z. o dani z pridanej hodnoty v znení neskorších zákonov a zákona č. 246/2000 Z.z. doplnené praktickými príkladmi k jednotlivým paragrafom.