Zdaňovanie poľnohospodárov v roku 2000 - paušálna daň - Boráková, Marta
Uplatňovanie osobitného spôsobu zdaňovania príjmov za rok 2000 tzv. paušálnou daňou pracovníkov v poľnohospodárskej výrobe, lesnom a vodnom hospodárstve. Výpočet základu dane. Možnosti daňových úľav.