Transformácia medzi jednoduchým a podvojným účtovníctvom - Jánoš, Daniel
Prechod z jednoduchého účtovníctva na podvojné účtovníctvo. Prechod začiatočných zostatkov jednotlivých účtov. Účtové triedy 0 - 4. Účtovné knihy. Účtovanie na jednotlivých účtoch. Prechod z podvojného účtovníctva na jednoduché účtovníctvo.