Finančná analýza spoločnosti Slovnaft, a.s., Bratislava - Ilavský, Martin
Spoločnosť Slovnaft, a.s., Bratislava patrí medzi popredné podnikateľské subjekty SR a má vedúcu pozíciu v rámci slovenského chemického priemyslu. Hlavný predmet činnosti. Celkové aktíva a pasíva. Pomerové ukazovatele. Vývoj tržieb a hospodárskeho výsledku. Dohoda o strategickom investorstve s maďarskou spoločnosťou MOL.