Stanovenie vnútornej hodnoty dlhopisu - Markovič, Peter, 1974-
Investovanie finančných prostriedkov do cenných papierov (CP), nemôže byť založené len na impulzívnom rozhodovaní investora. Je potrebné vyhodnocovať kvalitu investície. Určovanie vnútornej hodnoty CP. Výpočet vnútornej hodnoty dlhopisu. Príklad.