Prognóza vývoja ekonomiky Slovenska na rok 2001 a výhľad do roku 2004 - Páleník, Viliam
Vývoj ekonomického prostredia SR v roku 2001. Východiská a predpoklady budúceho vývoja vnútorného ekonomického prostredia. Prognóza vývoja na rok 2001 s výhľadom do roku 2004: inflácia, trh práce, zahraničný obchod a saldo platobnej bilancie, menový vývoj, hrubý domáci produkt.