Základné princípy stavebného sporenia
Základné predpoklady poskytnutia stavebného úveru. Účel použitia stavebného úveru. Medziúver. Štátna prémia k stavebnému sporeniu. Forma sporenia. Stavebné sporiteľne - tarify a produkty.