Daňové priznania po novelizácii zákona o konkurze a vyrovnaní - Hlaváčová, Jana
Novela zákona č. 328/1991 Zb. o konkurze a vyrovnaní v znení neskorších predpisov ktorá nadobudla účinnosť 1. augusta 2000 (Zákon č. 238/2000 Z.z.), priniesla zmeny v niektorých hmotnoprávnych - daňových zákonoch a v zákone SNR č. 511/1992 Zb. o správe daní a poplatkov. Príklady daňových priznaní a zmeny, ktoré nastali v tejto oblasti po novele zákona o konkurze a vyrovnaní.