Účtovná závierka 2000 pre podvojné účtovníctvo - Kardoš, Štefan
Základné charakteristiky účtovnej závierky. Podstata, cieľ a účel účtovnej závierky. Prehľad všeobecne záväzných právnych noriem. Prehľad prác a úloh pred uzatvorením účtovných kníh. Analýza jednotlivých účtových tried vo vzťahu k uizávierkovýcm operáciám. Uzavieranie účtovných kníh. Zostavovanie účtovnej závierky.