Účtovníctvo nezárobkových organizácií - Zúčtovacie vzťahy (Účtová trieda 3) - Laszová, Viera
Účtovanie na účtoch zúčtovacích vzťahov. Účtovné operácie. Zúčtovanie so zamestnancami a inštitúciami. Účtovanie daní, dotácií, poplatkov a ostatné zúčtovanie. Prechodné účty aktív a pasív. Kurzové rozdiely. Dohadné účty. Schémy účtovania.