Všeobecná cena nehnuteľností a niektoré súvisiace faktory - Urban, Róbert
Zmeny postoja v oceňovaní nehnuteľností na trhu s realitami. Faktory, ktoré vplývajú na trhovú hodnotu nehnuteľností. Bližšie vysvetlenie niektorých termínov, ktoré sa objavili v súvisiacej pojmológii.