Daňovo optimálne odmeňovanie zamestnancov - Valenčáková, Ingrid
Uplatňovanie zamestnaneckých výhod, zliav, nepeňažných požitkov a iných nástrojov odmeňovania zamestnancov a ich vplyv na daňovú optimalizáciu pri odmeňovaní. Príjmy zo závislej činnosti a funkčných požitkov. Niektoré otázky súvisiace so zdaňovaním príjmov zamestnanca. Druhy príjmov, ktoré nie sú predmetom dane. Daňová optimalizácia uplatňovaná pri odmeňovaní zamestnancov.