Výdavky domácností spojené so štúdiom detí na strednej a vysokej škole - Filipová, Jana
Štatistický prehľad výdavkov domácností spojených so štúdiom dieťaťa na strednej a vysokej školy, v mieste bydliska a podľa typu školy.