Realizácia ochrany práv rodičov v pracovnoprávnych vzťahoch - Bednárik, Rastislav
Využívanie existujúcich právnych inštitútov Zákonníka práce pri zosúlaďovaní plnenia profesijných a rodičovských povinností. Pomoc zamestnancom zo strany zamestnávateľa. Pomoc partnera pri starostlivosti o rodinu a domácnosť.