Pomoc podnikov pri starostlivosti o starých, chorých a zdravotne postihnutých členov rodín - Arvayová, Renáta
Praktické využívanie existujúcich právnych ustanovení, zabezpečujúcich ochranu a pomoc zamestnancom pri starostlivosti o chorých, starých a zdravotne postihnutých členov domácnosti, ako aj o nich samotných. Využívanie ustanovení Zákonníka práce.