Zákon o stavebnom sporení s komentárom - Mintál, Ján
Novela zákona o stavebnom sporení okrem iného priniesla zmeny podmienok poskytovania štátnej prémie pre sporiteľov - fyzické osoby. Úplné znenie zákona č. 310/1992 Zb. o stavebnom sporení v znení neskorších zákonov a zákona č. 443/2000 Z.z. so zapracovanou novelou a s komentárom.