Paušálna daň platná pre rok 2001 po schválení noviel zákona o daniach z príjmov č. 358/2000 Z.z. a zákona č. 466/2000 Z.z. - Boráková, Marta
Zákon č. 366/1999 Z.z. o daniach z príjmov uzákonil možnosť plnenia daňových povinností formou paušálnej dane. Jeho praktické uplatňovanie prinieslo viaceré problémy, ktoré boli vyriešené novelami č. 358/2000 Z.z. a č. 466/2000 Z.z. Vysvetlenie novelizovaných paragrafov k paušálnej dani a ich uplatňovanie v r. 2001. Praktické príklady.