Priznanie k dani z príjmov právnických osôb za rok 2000 - Luknárová - Kutišová, Dalila
Zmena tlačiva daňového priznania oproti minulým rokom. Štruktúra tlačiva. Komentár k jednotlivým častiam a riadkom daňového priznania právnických osôb za rok 2000. Vzor vyplnenia tlačiva.