Správne poplatky - Štalmašková, Mária
Dňom 1.1.2001 nadobudol účinnosť zákon č. 468/2000 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 145/1995 Z.z. o správnych poplatkoch v znení neskorších predpisov. Výber z jednotlivých častí sadzobníka tých položiek, s ktorými sa najčastejšie stretávajú fyzické a právnické osoby pri podnikaní.