Účtovanie v nezárobkových organizáciách - Laszová, Viera
Účtovanie na účtovej triede 6 - Výnosy (príjmy) z prevádzkovej činnosti organizácie. Účtová trieda 9 - Imanie, fondy, hospodársky výsledok, dlhodobé úvery a záväzky, závierkové a podsúvahové účty. Rezervy a dlhodobé bankové úvery. Závierkové účty. Uzatváranie účtových kníh. Otváranie účtových kníh. Prevod zostatkov účtov.