Zmeny v platbách do fondov a v systéme sociálneho zabezpečenia po 1. januári 2001 - Hrtko, Vladimír
Viaceré právne úpravy, ktoré s účinnosťou od 1. januára 2001 zasiahli do systému povinného poistenia. Novela zákona o sociálnom zabezpečení a zmena v určení okruhu osôb - samostatne zárobkovo činné osoby. Poistné na nemocenské poistenie a dôchodkové zabezpečenie. Poistné na zdravotné poistenie. Dávky nemocenského poistenia. Spolupracujúce osoby. Zamestnanci. Zamestnávatelia. Dobrovoľní platitelia poistného. nezamestnaní. Dôchodcovia.