Preddavky na daň z príjmov právnických osôb v roku 2001
Dňom 1. januára 2001 nadobudol účinnosť zákon č. 466/2000 Z.z., ktorý mení a dopĺňa zákon č. 366/1999 Z.z. o daniach z príjmov. Zmeny a doplnky upravujú aj ustanovenia o platení preddavkov. Hlavné zásady platenia preddavkov na daň z príjmov právnických osôb v roku 2001. Praktické príklady.