Úrad s patentom na patenty - Bieliková, Iveta
Podmienky pre udeľovanie patentov, úžitkových a priemyselných vzorov, označení pôvodu výrobkov, ochranných známok, a topografii polovodičových výrobkov. Príprava nového zákona o patentoch a doplnkových ochranných osvedčeniach. Z histórie priemyselno-právnej ochrany.