Vývoj v drevospracujúcom priemysle priaznivý - Vrabec, Norbert
Hodnotenie vývoja drevospracujúceho priemyslu na Slovensku v roku 2000. Ekonomická výkonnosť a postavenie sektora drevospracujúceho priemyslu, ktorý zahŕňa drevospracujúci, nábytkársky, a celulózopapierenský priemysel.