Lekári od siete odrezaní - Benka, Marián
Na Slovensku chýba jednotný informačný systém, ktorý by prepájal lekárov, nemocnice, zdravotné poisťovne a štátne orgány. Nové poznatky, odborné informácie a zaujímavosti o medicíne na webových stránkach.