Košické letisko s pozitívnymi trendmi a plánmi do budúcich rokov - Hutňan, Marián
Riaditeľka Slovenskej správy letísk (SSL), letisko Košice Ing. Marta Horváthová hodnotí rok 2000 ako jeden z najúspešnejších v histórii najvýchodnejšie položeného letiska SR. Niektoré vybrané ukazovatele počtu prepravených cestujúcich a pohybu lietadiel.