Vyhodnotenie prístupového procesu SR do OECD porovnanie stavu liberalizácie SR, ČR, Poľska a Maďarska - Trajlinková, Katarína
Stručná charakteristika a história OECD. Prístupový proces SR do OECD. Proces finančnej liberalizácie v SR (liberalizačný kalendár). Charakteristika procesu liberalizácie v ČR, Poľsku a Maďarsku. Dokončenie v č. 3/2001.