Dôchodky, ostatné sociálne dávky a životná úroveň v EÚ - Papaj, Karol
Sociálna situácia v krajinách Európskej únie. Poberanie sociálnych dávok. Životná úroveň dôchodcov. Čistý príjem a sociálne dávky. Prerozdeľovanie sociálnych dávok.