Zabezpečovacia zmenka - Kadela, Alexander
Pojmové vymedzenie zabezpečovacej zmenky. Proces uspokojenia zo zmenky. Splatnosť dlhu splátkou a jeho zabezpečenie zmenkou. Pozitíva a negatíva vystavenia niekoľkých zmeniek. Riziká vystavenia zmenky s postupnou zročnosťou. Rozdiel medzi zmenkami platobnými a zmenkami zabezpečovacími. Zvýšenie bonity zabezpečovacej zmenky.