Národná banka Slovenska a jej legislatívna činnosť - Kuklišová, Renáta
Legislatívne kompetencie Národnej banky Slovenska. Aktualizovaný zoznam zákonov, vyhlášok a opatrení - zmeny uskutočnené od 1.2.2000 do 15.1.2001.