Finančná analýza odvetví SR v podmienkach trhového hospodárstva - Cuperová, Anna
Finančná analýza 70 - 80 percent podnikateľských subjektov zapísaných v Obchodnom registri za obdobie 1995-1999. Porovnanie výsledkov hodnoteného subjektu s komparatívnou bázou založenou na odvetvovom princípe. Obsahom odvetvových finančných analýz sú podielové a pomerové ukazovatele.