Prílev priamych zahraničných investícií nie je zložitá veda - Kapko, Martin
PHARE pomáha Slovensku vzdelávaním expertov - projekt PHARE zameraný na stratégie podpory prílevu priamych zahraničných investícií (PZI) v kontexte moderných globálnych trendov na trhu PZI. Skúsenosti Írska - efektívne priťahovanie PZI sa uskutočňuje prostredníctvom marketingu podľa jednoduchých princípov.