Európska centrálna banka - Havran, Viliam
Organizačná štruktúra Európskeho systému centrálnych bánk (ESCB). Modely rozdelenia právomoci vnútri ESCB. Právne postavenie národných centrálnych bánk. Organizačná štruktúra Európskej centrálnej banky (ECB). Výkonná rada ECB. Riadiaca rada ECB.