K novele Devízového zákona a k novele vyhlášky, ktoré nadobúdajú účinnosť od 1. januára 2001 - Najšlová, Oľga
K 1. januáru 2001 nadobúda účinnosť novela Devízového zákona č. 442/2000 Z.z., ktorá je v poradí tretia novela Devízového zákona č. 202/1995 Z.z., ktorou sa uvoľňujú ďalšie finančné transakcie so zahraničím so splatnosťou najmenej jeden rok.