Doly na data o vztazích s klienty - Arnošt, Daniel
Inteligentné riadenie vzťahov s klientami. CRM (Customer relationship management) ako základný koncept pre organizáciu procesov a obchodných modelov firiem. Vznik a hlavné ciele CRM. Základné procesy CRM. Technologická infraštruktúra CRM.