Evropská supervelmoc, evropský superstát? - Drulák, Petr
Pozornosť členských štátov Európskej únie sa v poslednom období sústredila na medzivládne konferencie k inštitucionálnym reformám Únie. Rozdielnosť názorov predstaviteľov troch najvýznamnejších európskych aktérov. Fischerova európska federácia. Chirakova idea národných štátov. Blairova európska superveľmoc.