Na súčasný objem peňazí bude dvojnásobok farmárov - Sťahel, Richard
Spoločná poľnohospodárska politika (SPP) je najintegrovanejším a najkomplexnejším sektorom Európskej únie. Je najnákladnejšou položkou rozpočtu EÚ. Reforma SPP. Slovenské špecifiká.