Úplné znenie zákona Národnej rady Slovenskej republiky č. 123/1996 Z.z. o doplnkovom dôchodkovom poistení zamestnancov a o zmene a doplnení niektorých zákonov, ako to vyplýva zo zmien a doplnení vykonaných zákonom č. 409/2000 Z.z. - Buchelová, Jana
Znenie zákona NR SR č. 123/1996 Z.z. o doplnkovom dôchodkovom poistení zamestnancov.