Vyjednávanie o kolektívnych zmluvách - Vladárová, Marta
Príprava a tvorba kolektívnych zmlúv. Ústavný zákon č. 23/1991 Zb., ktorým sa uvádza Listina základných práv a slobôd a Ústava Slovenskej republiky. Ratifikované medzinárodné dokumenty. Európska sociálna charta. Dodatkový protokol k Európskej sociálnej charte. Úprava procesných a inštitucionálnych otázok kolektívneho vyjednávania v právnom poriadku Slovenskej republiky. Zákon č. 2/1991 Zb. o kolektívnom vyjednávaní, ako to vyplýva zo zmien a doplnení vykonaných zákonom č. 519/1991 Zb. a zákonom č. 54/1996 Z.z.