Urýchlená privatizácia - Hrúz, Juraj
Vláda opäť deklaruje zvýšenie tempa privatizácie. Privatizácia IRB a Slovenskej poisťovne zatiaľ stojí na súdnych sporoch. Niektoré problémy môžu zabrzdiť privatizáciu SPP a Transpetrolu. NCHZ budú pokračovať v reštrukturalizácii až po privatizácii. Strategickosť zrazila Solivary a Imunu na kolená. Odsúvanie privatizácie vohnalo Mediku do likvidácie.