Vymeriavacie základy z hľadiska minima a maxima - Matlák, Ján
Vymeriavacie základy jednotlivých subjektov vymedzujú právne normy upravujúce platenie poistného na nemocenské poistenie, dôchodkové zabezpečenie, zdravotné poistenie a príspevok na poistenie v nezamestnanosti. Minimum a maximum vymeriavacích základov na účely platenia.