Úspešnosť umiestnenia absolventov škôl na trhu práce - Senderáková, Lucia
Údaje o miere úspešnosti umiestnenia absolventov škôl na trhu práce. Stredné odborné školy. Špeciálne školy. Gymnnáziá. Vysoké školy. Stredné odborné učilištia. Korelačná analýza. Štatistické ukazovatele.