Pracovná neschopnosť pre chorobu a úraz za rok 1999 v Slovenskej republike - Hlad, František
Hodnotenie vývoja pracovnej neschopnosti pre chorobu a úraz v SR v r. 1999. Nemocenskí poistení zamestnanci. Ukazovatele pracovnej neschopnosti pre chorobu a úraz. Štatistické údaje.