Odmeňovanie zamestnancov a Ústava SR - Mačuha, Miroslav
Odmeňovanie zamestnancov v podnikateľskej sfére upravuje zákon č. 1/1992 Zb. o mzde, odmene za pracovnú pohotovosť a o priemernom zárobku v znení neskorších predpisov. Možnosti dané týmto zákonom. Zákon o mzde, Zákonník práce a článok 12 Ústavy SR. Dôsledok porušenia Ústavy a Zákonníka práce. Možnosti riešenia zo strany zamestnávateľa. Praktické príklady.