Strategický význam komunikácie podniku s verejnosťou - Okruhlica, František
Príspevok o hodnotení súťaže o najlepšiu výročnú správu roka a jej výhercoch. Komunikácia podniku s verejnosťou v podmienkach globalizácie. Prehľad typických záujmových skupín verejnosti.