Zákon o sociálnej pomoci
Úplné znenie zákona o sociálnej pomoci č. 195/1998 Z.z. venovaného občanom, fyzickým a právnickým osobám a orgánom miestnej štátnej aprávy, s výkladom. Vyhláška Ministerstva práce, sociálnych vecí a rodiny Slovenskej republiky č. 461/2000 Z.z., ktorou sa vykonáva par. 59 odst. 10 zákona č. 195/1998 Z.z. o sociálnej pomoci v znení neskorších predpisov.